luni, 16 ianuarie 2012

Rochiile scurte si sexy, dar si tonele de paiete si sclipici le-au ajutat pe cantaretele noastre sa aiba niste aparitii memorabile in noaptea dintre ani.

Sarbatorile ce tocmai s-au incheiat ne revin inca in minte si, indiferent ce s-ar spune, un lucru e sigur - cea mai mare provocare de Revelion pentru o femeie este sa isi gaseasca tinuta perfecta.
 Bineinteles, regula este valabila cu atat mai mult in cazul persoanelor publice.Indiferent ca au petrecut noaptea dintre ani pe scena sau la petreceri private, vedetele din tara si din strainatate au incercat sa arate impecabil in noaptea dintre ani. Vedem chiar acum ce tinute au ales ele pentru Revelion, dar si cine a reusit  sa se claseze in 2011 in topul celor mai bine imbracate vedete.
 La noi in tara, vedetele par sa-si fi ales tinutele dupa un sablon. Rochiile scurte, sexy si obligatoriu cu paiete au fost alegerea unor cantarete precum Andreea Balan, Anda Adam, Delia sau Elena Gheorghe. Exceptie a facut Loredana Groza, care a purtat la concertul de Revelion pantaloni cu aplicatii de paiete aurii, asortati cu un sacou military si cu un guler din blana.
 Andreea Balan a fost de departe cantareata care a avut cele mai multe concerte in noaptea dintre ani si prin urmare, a schimbat cele mai multe tinute. In plus fata de concerte, Andreea Balan a putut fi urmarita si pe sticla de Revelion. Cantareata a purtat la inregistrari o rochie albastra, extrem de scurta si decoltata, pe care a aplicat manual paiete si pietricele.
 La polul opus s-au situat vedetele din strainatate, care au optat pentru rochii pana la genunchi sau chiar lungi. Rihanna a fost poate cea mai indrazneata aparitie. A aparut intr-o rochie transparenta, fara sutien. In schimb, Lady Gaga si-a pastrat titulatura de cea mai extravaganta prezenta, imbracand o rochie lunga, argintie, accesorizata cu o masca ce ii acoperea aproape toata fata. Fergie a bifat o aparitie stralucitoare intr-o rochie aurie, metalizata, in timp ce Kim Kardashian si-a expus formele voluptoase intr-o rochie scurta si decoltata.
 Vom vedea pe parcursul anului cine va reusi sa impresioneze prin tinutele alese, insa pana atunci, arucam o privire peste numele care s-au remarcat in 2011 la capitolul vestimentatie. Laura Cosoi a avut aparitii memorabile anul acesta, fie ca vorbim despre tinute casual sau despre rochii elegante, de seara. Fara doar si poate, Laura se claseaza in topul celor mai bine imbracate vedete din Romania si asta fara a apela la sfatul vreunui stilist.
 Tot pe un loc fruntas in top s-ar putea clasa si Andra. Cantareata a reusit sa-si revina spectaculos dupa nastere, asa ca la scurt timp a inceput sa poarte din nou rochii scurte si cambrate pe talie. Dupa 10 ani de cariera, Andra spune ca a gasit in sfarsit un stil care sa o reprezinte si care sa se potriveasca atat cu titulatura de artista, cat si cu cea de mamica.
 Adela Popescu poate intra si ea, oricand, intr-un top al celor mai bine imbracate vedete. Desi are in gaderoba haine semnate de designeri celebri, de cele mai multe ori Adela poarta la evenimente haine concepute chiar de ea. Acest lucru a si propulsat-o in categoria vedetelor apreciate pentru un stil vestimentar extrem de personal.
 Corina s-a remarcat si ea in acest an prin combinatii originale de haine si mai mult, prin indrazneala de a purta tinute care mai de care mai extravagante. Acest stil i se potriveste ca o manusa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu