marți, 17 ianuarie 2012

feline in piele!


 
Pielea nu este doar pentru pantofi, curele si posete!
In acest sezon, pielea si imitatiile din piele sunt la moda!
Ele devin materiale pretioase pentru rochii, fuste sau pantaloni mulati. Insa pentru a le purta ai nevoie de un corp perfect!
Vedetele nu-si fac griji din acest punct de vedere si profita de „al doilea strat de piele” pentru a-si pune in evidenta formele superbe!

Angelina Jolie
Angelina este pur si simplu superba in aceasta rochie din piele,  tip bustiera. Partenera lui Brad Pitt stie sa isi arate trupul exact cat trebuie!



Nicole Scherzinger
Nicole a optat pentru o rochie extra-mulata, care ii pune bine in valoare formele de Pusycat Doll ce au consacrat-o! Pe jumatate din piele si pe jumatate din latex, rochia este totusi un pic exagerata, chiar daca ai un trup perfect ca al ei.


Melanie Brown
Sper ca v-o mai amintiti pe Mel B de la Spice Girls! Da, ea este! Acum ca si pe vremea succeselor trupei, Mel B isi pastreaza look-ul de felina salbatica. Ea poarta fusta de piele cu talie inalta si cizmultite din piele. O combonatie simpla, dar eficace!


Kylie Minogue
Rochie mini de piele pentru Kylie Minogue, care a decis sa ascunda esentialul cu acest petic de piele. Interesant model, usor rock, datorita decoratiunilor



CiDraguta cantareata Ciara isi dezvaluie formele voluptuoase in aceasta rochie mini de piele, de purtat doar pe covorul rosu!ara


Anastacia
Anastacia incearca sa obtina cu aceasta fusta din piele, dreapta, un efect de „femme fatale”. Efect glam-sic reusit!





Gwyneth Paltrow
Gwyneth arata inteleapta si cuminte in aceasta fusta din piele, perfecta pentru mers la serviciu!


Sienna Miller
Rochie de seara cloche pentru Sienna Miller, care nu indrazneste sa adopte pielea mulata. Foarte draguta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu